Maksutavan | Maksutiedot Triaba

Tietoja siitä, mitä Triaba maksaa kyselyihin vastaamiseen.

Summa jonka tienaat, riippuu kyselyn pituudesta ja on normaalisti 0.20 ja 4 euron välillä. Keskimäärin kysely kestää 5-10 minuuttia. Ensimmäisen maksun voit siirtää omalle PayPal-tilillesi kun saldosi paneeli-tilillä on 12.50 euroa. Voit milloin tahansa kirjautua tilillesi ja tarkistaa saldosi. Kyselyistä maksaminen on meidän tapamme osoittaa että arvostamme sinun aikaasi sekä arvostamme sitoutumistasi paneeliin ja kysymyksiin jotka sinulle esitämme.

Ensimmäinen maksusi uudeksi jäseneksi suoritetaan 10 työpäivän kuluttua. Seuraava maksu suoritetaan 4 arkipäivän kuluttua.

Maksutavan:

Maksutavan

Vähintään tapahtumaa kohti

Enintään tapahtumaa kohti

PayPal* 

12.50 EUR

12.50 EUR

Tremendous

10 EUR

10 EUR

Paypal:

Ansaitsemasi rahojen siirto tapahtuu PayPalin kautta. PayPal on elektroninen maksujärjestelmä jossa voit siirtää varoja omalle pankkitilillesi, tai käyttää sitä maksukanavana kun asioit internetissä.

Kun olet saavuttanut 50-rajan, voit lunastaa rahat napsauttamalla alla näkyvää päivityspainiketta. Rahasi siirtyvät tämän jälkeen PayPal-verkkotilillesi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi verkko-osoitteessa www.paypal.fi.

Rahasi siirretään verkkotiliisi PayPalissa 1-5 arkipäivän kuluessa. Ensimmäinen maksu uusille jäsenille suoritetaan 10 arkipäivän kuluttua.

Huomioi, että sinun tulee käyttää samaa s-postiosoitetta PayPal-tililläsi, kun paneelissa. Saat viimeisteltyä rahansiirron hyväksymällä sen PayPal-tilisi kautta 30 vuorokauden sisällä siirron aloittamisesta. PayPal veloittaa kahden prosentin toimitusmaksun rahansiirrosta.

Tremendous

Lunasta lahjakortti saadaksesi joukon lahjakortteja, jotka sisältävät vaihtoehtoja, kuten Virtual VISA:n ja hyväntekeväisyyslahjoituksia. Tutustu kattavaan luetteloon osoitteessa https://www.tremendous.com/catalog/. Huomaa, että seuraavat maksutavat eivät sisälly tähän tarjoukseen: PayPal. Lisäksi on tärkeää korostaa, että kaikki sertifikaatilla tehdyt lunastukset eivät ole hyvitettävissä.

Rahasi Tremendous 1-5 arkipäivän kuluessa. Ensimmäinen maksu uusille jäsenille suoritetaan 10 arkipäivän kuluttua.

Lahjakorttivaihtoehdot:

Virtual Visa, Airbnb, AirlineGift, Apple App Stor & iTunes, Arsenal F.C., BookBeat, Bucketlist, CDON, Coolstuff, Fitnesstukku, Flystay, Foodora, Global Experiences Card,, H&M, Hotels, JYSK, Matkavaruste.fi, Nelly.com, Nike, Plantagen, Rentacar, Royal Design, Stadium, Swarovski, Ticketmaster, Unisport, Xbox, Zalando