Tietoja Triaba Suomi - Yhteystiedot Triaba

Triaba Paneeli on osa Digital Insights Gathering Platform-yritystä

Digital Insights Gathering Platform: Triaba Paneeli on osa Cint Digital Insights Gathering Platform-yritystä, ja kaikki meidän paneelimme on tuotettu yhteistyössä Cint Oy:n kanssa. Cint kuvailee Digital Insights Gathering Platform:ää näin: ”ITuottaa palvelun, jonka avulla yritykset voivat perustaa verkkoyhteisöjä asiakkaiden, kuluttajien, yritysten ja asiantuntijaryhmien tarpeita varten online-tutkimuksena. Se tarjoaa välittömän ja kustannustehokkkaan  tavan kerätä tietoa markkinoista, antaa sinulle mahdollisuuden tehdä perusteltuja päätöksiä”. 

Triaba aikoo perustaa tutkimuspaneleja ensimmäisten joukossa useampiin maihin maailmassa. Perustimme myös nopeasti panelin Etelä-Afrikkaan, joka muodostaa jo 13 % kaikista CPX:n vastaajista. 

Tutkimukseen osallistuminen? Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, ole hyvä ja lähetä meille sähköposti Triaba Paneliin. CPX-järjestelmän kautta voimme lähettää tutkimuksia myös android-älypuhelimeen.Triaba Panelin jäsenenä voit osallistua kyselyihin missä vain, ja milloin vain. 

Jäsentuki:

Kysymyksiä kyselystä, tililtä tai maksusta? https://cint.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Cint FAQ: https://cint.zendesk.com/hc/en-us.

Triaba:

Voit myös ottaa yhteyttä Triabaan saadaksesi apua: https://triaba.zendesk.com/

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Lähetä Triaba sähköpostiviesti: support (at) triaba.com