Tienaa rahaa netissä | Maksutiedot Triaba Naiset Paneeli

Maksutiedot Triaba Naiset Paneeli 

Summa jonka tienaat, riippuu kyselyn pituudesta ja on normaalisti 0.5 ja 4 euron välillä. Keskimäärin kysely kestää 5-10 minuuttia. Ensimmäisen maksun voit siirtää omalle PayPal-tilillesi kun saldosi paneeli-tilillä on 12.50 euroa. Voit milloin tahansa kirjautua tilillesi ja tarkistaa saldosi. Kyselyistä maksaminen on meidän tapamme osoittaa että arvostamme sinun aikaasi sekä arvostamme sitoutumistasi paneeliin ja kysymyksiin jotka sinulle esitämme.

Ensimmäinen maksusi uudeksi jäseneksi suoritetaan 10 työpäivän kuluttua. Seuraava maksu suoritetaan 4 arkipäivän kuluttua.

Maksutavan:

Maksutavan

Vähintään tapahtumaa kohti

Enintään tapahtumaa kohti

PayPal* 

12.50 EUR

12.50 EUR

SuperLahjakortti/Presentcard.fi

10 EUR

10 EUR

Tremendous

10 EUR

10 EUR

Paypal:

Ansaitsemasi rahojen siirto tapahtuu PayPalin kautta. PayPal on elektroninen maksujärjestelmä jossa voit siirtää varoja omalle pankkitilillesi, tai käyttää sitä maksukanavana kun asioit internetissä.

Kun olet saavuttanut 50-rajan, voit lunastaa rahat napsauttamalla alla näkyvää päivityspainiketta. Rahasi siirtyvät tämän jälkeen PayPal-verkkotilillesi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi verkko-osoitteessa www.paypal.fi.

Rahasi siirretään verkkotiliisi PayPalissa 1-5 arkipäivän kuluessa. Ensimmäinen maksu uusille jäsenille suoritetaan 10 arkipäivän kuluttua.

Huomioi, että sinun tulee käyttää samaa s-postiosoitetta PayPal-tililläsi, kun paneelissa. Saat viimeisteltyä rahansiirron hyväksymällä sen PayPal-tilisi kautta 30 vuorokauden sisällä siirron aloittamisesta. PayPal veloittaa kahden prosentin toimitusmaksun rahansiirrosta.

Hae SuperLahjakortti:

Kun olet ansainnut vähintään 10 euron voit tällä sivulla valita Superlahjakorttia (arvo 10 euroa) palkinnoksesi. Superlahjakortti lähetetään sinulle sähköpostiisi, minkä jälkeen saat osoitteessa www.presentcard.fi valita mihin liikeketjuun haluat sen toimivan. Tämän jälkeen varsinainen lahjakortti lähetetään ilman kuluja kotiisi.

SuperLahjakortilla voit ostaa mm. muotia, vaatteita, musiikkia, elokuvia, sisustustarvikkeita, astioita, designia, koruja ja urheilutuotteita. Lahjakorttia voidaan käyttää Suomen tunnetuimmissa liikeketjuissa, mm. Iittala, Marimekko, Suomalainen Kirjakauppa, Arabia, Stadium, Kultajousi, The Body Shop ja CDON.COM.

Tremendous

Lunasta lahjakortti saadaksesi joukon lahjakortteja, jotka sisältävät vaihtoehtoja, kuten Virtual VISA:n ja hyväntekeväisyyslahjoituksia. Tutustu kattavaan luetteloon osoitteessa https://www.tremendous.com/catalog/. Huomaa, että seuraavat maksutavat eivät sisälly tähän tarjoukseen: PayPal. Lisäksi on tärkeää korostaa, että kaikki sertifikaatilla tehdyt lunastukset eivät ole hyvitettävissä.

 

Lahjakorttivaihtoehdot:

Virtual Visa, Airbnb, AirlineGift, Apple App Stor & iTunes, Arsenal F.C., BookBeat, Bucketlist, CDON, Coolstuff, Fitnesstukku, Flystay, Foodora, Global Experiences Card,, H&M, Hotels, JYSK, Matkavaruste.fi, Nelly.com, Nike, Plantagen, Rentacar, Royal Design, Stadium, Swarovski, Ticketmaster, Unisport, Xbox, Zalando.

Rahasi siirretään verkkotiliisi PayPalissa 1-5 arkipäivän kuluessa. Ensimmäinen maksu uusille jäsenille suoritetaan 10 arkipäivän kuluttua.