Triaba Paneeli on osa Digital Insights Gathering Platform-yritystä

Digital Insights Gathering Platform: Triaba Paneeli on osa Cint Digital Insights Gathering Platform-yritystä, ja kaikki meidän paneelimme on tuotettu yhteistyössä Cint Oy:n kanssa. Cint kuvailee Digital Insights Gathering Platform:ää näin: ”ITuottaa palvelun, jonka avulla yritykset voivat perustaa verkkoyhteisöjä asiakkaiden, kuluttajien, yritysten ja asiantuntijaryhmien tarpeita varten online-tutkimuksena. Se tarjoaa välittömän ja kustannustehokkkaan  tavan kerätä tietoa markkinoista, antaa sinulle mahdollisuuden tehdä perusteltuja päätöksiä”. 

Meillä on kyselypaneeleja yli 90 maassa ja 630 000 jäsentä. Jos haluat suorittaa kyselyn Triabassa, kumppanimme Syno International auttaa sinua. Lähetä sähköpostia osoitteeseen Triaba(at)synoint.com 

Tutkimukseen osallistuminen? Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, ole hyvä ja lähetä meille sähköposti Triaba Paneliin. CPX-järjestelmän kautta voimme lähettää tutkimuksia myös android-älypuhelimeen.Triaba Panelin jäsenenä voit osallistua kyselyihin missä vain, ja milloin vain. 

Jäsentuki:

Kysymyksiä kyselystä, tililtä tai maksusta? https://cint.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Cint FAQ: https://cint.zendesk.com/hc/en-us.

Triaba:

Voit myös ottaa yhteyttä Triabaan saadaksesi apua: support(at)triaba.com

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Lähetä Triaba sähköpostiviesti: support (at) triaba.com